SCHUTTERIJ "VRIENDENKRING"

 

 

 
     
     
 

Beste schuttersvrienden en dorpsgenoten,

 

Volgend jaar viert Schutterij Vriendenkring haar eeuwfeest. Dit lijkt nog ver weg, maar al een jaar geleden is er een jubileumcommissie samengesteld, die de organisatie heeft opgepakt. Dit heeft al geleid tot een succesvolle vlaggenactie en het jubileumprogramma staat inmiddels in de steigers. Belangrijk voor ons is, dat het eeuwfeest een feest is “voor Leuth en door Leuth”. 

Jullie hebben er met elkaar tenslotte voor gezorgd dat onze vereniging deze mijlpaal mag bereiken.   

Het zwaartepunt van de activiteiten zal liggen in juni  2019. T.w het pinksterweekend van 8 t/m 10 juni als jubileumweekend en de week later op 16 juni de organisatie van de kringdag.

In het verleden hebben wij altijd laten zien, dat wij als klein dorp groot kunnen zijn in de organisatie van dit soort evenementen, waarbij de inzet van jullie onmisbaar was/is. Een eeuwfeest vraagt in die zin nog meer! 

Op donderdagavond 15 maart  om 20.00 uur nodigen wij eenieder, die geďnteresseerd is in de plannen en een bijdrage wil leveren als vrijwilliger, van harte uit voor een kopje koffie. Je kunt dan ook aangeven, waar jij als vrijwilliger je bijdrage zou willen leveren.

 

Ben je niet in de gelegenheid, maar wil je je wel aanmelden als vrijwilliger, mail dit dan naar e.terwindt@me.com

 

Samen maken we er een geweldig feest van. Tot de 15e maart.

 

 
 

 

   
     
       
 

 

 
   
 

ACTIVITEITEN IN 2018

 

 

 Algemene Ledenvergadering

 26 april

 Gemeente koning schieten te Leuth

 12 mei

 Kermisvergadering  20 september
 Koningschieten  23 september
 Kermis  6 t/m 9 oktober
 Evaluatie kermis  1 november
 Kerstborrel  16 december